Detall de vídeo

Chico y Rita

Fanzivid
02/03/2012 00:25:14 | 7 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

-Estrena 01: ¿Y ahora adónde vamos?
Dirigida per: Nadine Labaki
El talent cinematogràfic libanès no se li ha donat molt espai per créixer. En un país on l'art és la seva menor preocupació, el cinema li ha resultat especialment difícil de sobresortir. No obstant això, algunes pel · lícules han trobat la manera d'arribar al nostre país, com la història sobre 5 dones libanenes a “Caramel”, o el film de la mateixa directora que ara s'estrena  “Y ahora adónde vamos?”.

-Estrena 02: En tierra de sangre y miel
Dirigida per Angelina Jolie
És habitual veure com actors de pel·lícules es passen al món de la direcció després d'uns anys de professió. Ara en tenim un nou exemple de la ma de l'actriu Angelina Jolie, que es posa darrera la càmera per dirigir un drama poderós, brutal i molt sensible sobre el conflicte que va assolar els Balcans als anys 90 , i que va suposar ser un de les guerres més mortíferes que hi van haver al món des de la Segona Guerra Mundial.

-Estrena 03: Luces Rojas
Dirigida per: Rodrigo Cortés
Un dels directors Estatals més prometedors, Rodrigo Cortés, torna a les cartelleres amb una nova pel.lícula, després de l'èxit de crítica i públic de la minimalista “Buried”. Aquí, amb guió propi, Cortés s’endinsa en un thriller sobrenatural amb ple de misteri i tensió, però que coixeja amb una història que al final un no s’acaba prenent seriosament.

-Estrena 04: Any de gràcia
Dirigida per: Ventura Pons
El considerat el Woody Allen català, Ventura Pons, més per la quantitat de pel·lícules realitzades que per la seva qualitat. Torna, com cada any, a estrenar un nou llargmetratge. Aquesta vegada apostant per la comèdia, i ambientat la història al popular barri Barceloní de Gràcia.

-Reportatge: Chico y Rita