Detall de vídeo

Els convidats, la primera sèrie interactiva catalana

Fanzivid
04/05/2012 00:26:49 | 178 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

-Estrena 01: Adiós  a la Reina
Dirigida per: Benoît Jacquot
A vegades la realitat es solapa amb la ficció, i en aquest cas, amb el suggerent títol d’“Adiós a la reina” un de seguida pot pensar que ens trobem amb una oportuna estrena, en vista dels recents escàndols que ha tingut la família real espanyola. Sigui o no intencionat, ens trobem davant una coproducció entre França i Espanya que pretén ser una nova mirada a la presa de Bastilla que va tenir lloc durant la Revolució Francesa, i que va suposar l’inici perquè més endavant la reina Maria Antonieta fos condemnada a morir a la guillotinada.

-Estrena 02: El sexo de los angeles
Dirigida per: Xavier Villaverde
El director de “Finisterre i “13 Campanades”, Xavier Villaverde, dirigeix ​​aquest drama juvenil qui indaga en les relacions emocionals, amb les seves contradiccions, i en la necessitat de trencar amb els tabús per assolir la llibertat individual. Un film però, més interessat en oferir nus i sexe, que en explicar una bona història

-Estrena 03: Martha Marcy May Marlene
Dirigida per: Sigun Durkin
Si fa unes setmanes unes setmanes us parlàvem de la pel.lícula “Take Shelter”, una estimulant proposta independent nord-americana, ara ens arriba una altre film d’aquest gènere de la ma de Siguin Durkin. Un director curtit als curtmetratges, i que amb aquest film de debut, va aconseguir el premi a la millor direcció al passat festival de Sundance, postulant-se com un director a tenir en compte, en al mapa cinematogràfic independent.

-Estrena 04: Los diarios del Ron
Dirigida per: Bruce Robinson
L’any 1998 es va estrenar la pel.lícula “Miedo y asco en las Vegas”, una esbojarrada cinta basada en la novel.la de Hunter Stocton Thompson. Un periodista conegut per ser el creador del terme “periodisme gonzo”, i que neix de la necessitat d’eliminiar les barreres per tractar una notícia. Ara ens arriba una nova adaptació d’un llibre seu, amb el títol “Los diários de Ron” una història basada en les seves vivències personals i que ens vol ensenyar aquesta manera tant particular d’escriure notícies.


-Reportatge:  Entrevistem a Ángel Comas, Catedràtic d’Història del Cinema

-Notícies:

1)El retaule del flautista
El passat mes de març es va donar per tancat el rodatge del llargmetratge televisiu “El retaule del flautista”, una comèdia escrita per Jordi Teixidor l'any 1968 i, ara, adaptada i dirigida a la gran pantalla per Ricard Reguant. Es tracta d'una coproducció de Fausto Producciones i Televisió de Catalunya, que ha fet renéixer els carrers del Poble Espanyol de Barcelona, situant-los com si es tractés de la vila de Pimburg, a Alemanya, i amb un seguit d'actors, com ara Joan Pera, Ivan Labanda o Carles Canut. L'obra és una farsa que parteix del conte clàssic del flautista d'Hamelin, i l'adaptació cinematogràfica s'ha fet en forma musical, en clau de sàtira, que denuncia la situació política dels últims anys del règim franquista.

2)La primera sèrie interactiva catalana
Us presentem ”Els convidats”, la primera sèrie de ficció participativa rodada a Catalunya. La producció va arribar la setmana passada als Cinemes Girona de Barcelona en format de llargmetratge, tot i que ja havia estat emesa per televisió i Internet a través de DO, la plataforma de nous creadors de la XTVL. És una coproducció de la XTVL i Atzuzac Films, i narra, en clau d'humor, les aventures d'una parella que ha de passar una nit en un hotel terrorífic, el Mustang II, per aconseguir una herència milionària. El visionat de la història es combina amb el seguiment de la trama a les xarxes socials.